INDOOR GARDEN FICUS BONSAI Градина

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

3,000.00 ден

Опис

Декоративна градина за во ентериер одколекцијата – Elegance на Indoor Garden.

Композицијата е изведена во уникатен,рачно изработен, лесен бетонски сад.
Латинско име на растението: Ficus (bonsai)

Факти: Според источната филозофијапривлекува позитивност, просперитет иљубов.

Одржување:
– индиректна светлина
– умерено полевање еднаш до два патинеделно
– пресадување напролет

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.