ПРЕПЛЕТ HOT STUFF – луто пиперче

Луто чили пиперче на картичка со натпис <YOU’RE HOT STUFF>.

Подарете го на личност со жежок изглед и карактер!

150.00 ден

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.