ПРЕПЛЕТ Неизмерна љубов

Метро на картичка со натпис <ОВА НЕ Е ОБИЧНА, ОВА Е НЕИЗМЕРНА ЉУБОВ>.

Подарете го на личност со која делите длабоки чувства!

150.00 ден

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.