ПРЕПЛЕТ ПЛАНЕР 2024

450.00 ден

Опис

Годишен планер со страници со различна содржина:

  • Годишно планирање
  • Страници за месечно планирање
  • Страници за неделно планирање
  • Страници за следење на добри и лоши навики

Димензии: 21х26cm

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.