ПРЕПЛЕТ – Украсна кутија – БОНБОНА

100.00 ден

Категорија:

Опис

Дизајнирана украсна кутија во форма на бонбона со натпис <MOMENTS OF DELIGHT>.

Во кутијата собира 100g. чоколадни бонбони со што се добива уникатна бонбониера. Може да се употребува и за други мини подароци.

Комбинирајте ја оваа уникатна дизајнирана кутија со нашите дизајнирани чоколадни бонбони со натпис <SWEET BITES, LOVELY MOMENTS>

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.