BAU

BAU е нов бренд обликуван од современи естетски контури и форми инспирирани од уметничкото движење – Bauhaus. Креаторот на овие ланчиња е Ана Стојановска, млада девојка која по професија е графички дизајнер. Таа своите креации ги доживуваа како модни додатоци креирани низ синергија на колоритна тактилност и геометриски елементи, кои надополнуваат автентичен стилски израз.

Прикажи филтри

Прикажани сите 6 продукти

Прикажани сите 6 продукти