MES

MES е бренд создаден од две девојки кои имаат за цел да ја разбудат забавата во вас.
Инспирирани од смелата и светла естетика брендот нуди парчиња за оние кои живеат за атмосфера на забава и знаат како да ја создадат секогаш и секаде. Разиграни, секси, но елегантни- девојките од MES ќе направат да се чувствувате самоуверено и “светкаво”.

Декоративните кристали и пердуви што ја красат облеката привлекуваат не само светлина и разиграност, туку и внимание.

MES ја буди таа енергија што ни овозможува да танцуваме цела ноќ и да заборавиме на времето.

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.