НЕЖНО

Накитот на Нежно опфаќа рачно везени алки и ланчиња од стаклени монистри.
Изборот на бои е секогаш нежен и комплементарен што ги прави алките лесни за комбинација меѓусебе како и со други парчиња накит. Идејата позади ваков дизајн е едноставност која овозможува версатилност и слобода на истиот да одговара на елегантни како и попуштени секојдневни моменти.

Прикажи филтри

Прикажани сите 7 продукти

Прикажани сите 7 продукти