FRANKLY Честитка Крема против Стареење 55+

100.00 ден

Опис

Роденденска честитка за луѓето кои не ги боли уво за години. А ако плаче заради нова брчка, бело влакно, или едноставно нема многу смисла за хумор, честитката не е за неа/него.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.