FRANKLY Честитка You are a Total Badass

100.00 ден

Опис

Охрабрувачка честитка која можеш да ја подариш на некој на кој дефинитивно добро ке му дојде да слушне дека е скроз badass во справување со сра*ата низ кои поминува (на кратко). Или чисто онака на некој што е скроз badass во животот.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.