INDOOR GARDEN CHAMAEDOREA Градина

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

600.00 ден

Опис

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

Композицијата е изведена во уникатен, рачно изработен,лесен бетонски сад.
Латинско име на растението: Chamaedorea elegans

Факти:
– Отстранува формалдехид, ксилен, бензен,трихлоретилен
– Генерира струење на “чи” енергијата.

Одржување:
– индиректна светлина
– полевање 1-2 пати неделно
– пресадување напролет, секои 2-3 години со црница икисела градинарска почва

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.