INDOOR GARDEN SANSEVIERIA Градина

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

600.00 ден

Опис

Мини декоративна градина за во ентериер одколекцијата – Simplicity на Indoor Garden.
Композицијата е изведена во уникатен, рачно изработен,лесен, бетонски сад.

Латинско име на растението: Sansevieria “dark green”

Факти:
– Растението е погодно за во спална соба
– Според источната филозофија – привлекувапросперитет

Одржување:
– индиректна светлина
– полевање еднаш неделно (површинскиот слој да сеисуши меѓу две полевања)
– пресадување напролет

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.