Лице В Лице Добри Картички

Првата едиција на „Добрите картички“ ја креираа во соработка со нашата позната дизајнерка, Ружица Мандичевска – Руки Чуки.

100.00 ден

Опис

Со новиот производ, #ДобриКартички, платформата за одржлив развој „Лице в лице“, во чии рамки излегува и истоименото улично списание, годинава ја одбележува десетгодишнина од својата работа и постоење, што е една од бројните активности што се планираат.

Првата едиција на „Добрите картички“ ја креираа во соработка со нашата позната дизајнерка, Ружица Мандичевска – Руки Чуки.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.