Турнејата на готвачот : Потрага по совршеното јадење

  • Автор: Ентони Бордејн
  • Издавач: ПОЛИЦА
  • Жанр: Белетристика

 

450.00 ден

Опис

Готвењето и патувањето се најголемата страст во животот на меѓународно познатиот автор на бестселери Ентони Бордејн – „гастрономот без влакна на јазикот“. Поттикнат од прашањето „Кое би било совршеното јадење?“ Ентони тргнува во потрага по кулинарскиот „свет грал“, и во текот на тој процес целосно го испревртува значењето на поимот „совршенство“. Всушност,Турнејата на готвачот е хроника на голем број непредвидливи авантури, во кои идејата за „совршеното јадење“ секогаш не значи да се руча во најскапи, снобовски ресторани, туку ја претставува идеалната комбинација од храна, атмосфера и друштво….

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.