ПРЕПЛЕТ Честитка Вака до 101 и назад

Вака до 101 и назад

100.00 ден

Опис

Одбери честитка како совршено дополнување на твојот подарок. Секоја честитка оди заедно со плико.

Димензиите се 13cm x 17cm

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.