ПРЕПЛЕТ Постер – КАПКА НА ДЛАНКА

100.00 ден

Категории: , , , ,

Опис

Постер со илустрација и натпис <СЕКОГАШ МЕ ЧУВАШ КАКО КАПКА НА ДЛАНКА>

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.