ПРЕПЛЕТ Разгледница Скопје

Испрати ја далеку.

60.00 ден

Категорија:

Опис

Разгледница на кирилица со соодветен превод на англиски јазик. Димензиите се 10cm x 14cm

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.