Промоција!

TOTEM WOOD Даска за сервирање

Единствен и уникатен примерок, кој нема друг идентичен на него.

2,240.00 ден

SKU: 4 Категории: , , ,

Опис

Примерокот е изработен од квалитетно масивно дрво “орев”, добро исушен, со завршна доработка премаз од високо квалитетно органско масло.

Примерокот е безбеден за контакт со храна и не содржи токсични материи.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.