MMCreations Свеќа

MMCreations Свеќа

890.00 ден

Опис

MMCreations е мал локален бренд кој се роди во текот на пандемијата. Идеата беше да се прават производи кои најпрво нема да ја загадуваат средината.

Свеќите на MMCreations се рачно изработени, “садови” од цемент во различни бои и форми кои ги полниме со 100% природен восок. Восокот кој го употребуваме за нашите свеќи е природен, микс од соин 80% и кокосов 20% восок. Восокот од соја е растителен направен од масло од соја од еколошки обновливи ресусри, додека кокосовиот е безбоен и без мирис. Се смета за еден од најпосакуваните видови восок за изработка на свеќи бидејќи не произведува саѓи како останатите восоци.

Оваа свеќа е во сад изработен од цемент, бел цемент. Користено е памучен фитил и е мирис Frash Cotton.

Димензии: 9,5цм и тежина околу 500гр.

Останатите информации се вментаи на кутијата.

 

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.