Marija’s Corner 365 Дена Благодарност Дневник

Дневникот 365 дена Благодарност е алатка за свесно практикување благодарност.

711.00 ден

Категории: ,

Опис

Дневникот 365 дена Благодарност е алатка за свесно практикување
благодарност.
Се состои од 10 воведни странички – со прашања кои ќе те мотивираат на
пишување, кои ќе те воведат во процесот, за да веќе единаесеттиот ден
можеш да продолжиш самостојно!
Тогаш почнуваат да се случуваат чуда! Затоа, на секои 30 дена поставив и
Страничка за Рефлексија – за да ги освестиме а воедно и да не ги
заборавиме малите победи.
Ова е еден мал, но значаен чекор кон промена!

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.