Промоција!

Bibado Dippit Лажичка/Глодалка

Финалист за награда за иновации од здружението за производи за бебиња. Dippit™ е првиот прибор од ваков вид, со карактеристики внимателно вклучени за да се воспостават темелите за успешно самохранење.

720.00 ден

На залиха

Опис

Dippit® е уникатна, повеќенаменска лажица и глодалка во едно.  Ова е иновативен производ, прв од ваков вид, кој поддржува независно истражување на нови вкусови и текстури. Dippit™ им овозможува на бебињата беспрекорно да го совладаат хранењето со лажица, овозможувајќи им да ги истражуваат вкусовите со текстурираниот крај на едната страна и меката лажичка на другата страна. Dippit се користи и како глодалка и е супер за да ги смири воспалените непца на бебињата.

Dippit® е веќе избран за финалист на наградата за иновации од здружението за производи за бебиња.

Дизајниран од експерти и родители, иновативната ергономска форма им овозможува на бебињата да ја подобрат координацијата рака-око за да го внесат Dippit® (и храната) во уста, а исто така да ги зајакнат мускулите на устата во оваа клучна фаза.

Dippit® е првиот прибор за бебиња кој овозможува пристап со две раце во хранењето. Обликот им овозможува на родителите да ја водат храната до каде што бебето може да ја види и да ја зграби – развивајќи ја нивната координација рака-око и воспоставувајќи ја основата за успешно самохранење.

Достапно како пакет со две лажички/глодалки

Глодалка и лажичка во едно

Двојни краеви за да му дозволите на вашето бебе да ги истражува вкусовите со еднио крај кој е како глодалка и другиот крај кој е како лажичка.

Крајот на диперот е уникатно обликуван за да го поддржи нивниот орален сетилен развој и е совршен за јогурт, каша и пире, како и за смирување на малите непца.

Ергономските и иновативните две рачки овозможуваат лесна контрола дури и кај најмладите бебиња – со тоа храната помалу им паѓа од лажичката и го прави успешно самохранењето и оброкот попријатен за сите.

Поддржува самохранење

Независното истражување на храната е фантастична можност да се поддржи сетилниот развој, координацијата на очите на рацете и развојот на оралните мускули.

Развиено со експерти, родители и бебиња

Финалист за награда за иновации од здружението за производи за бебиња. Dippit™ е првиот прибор од ваков вид, со карактеристики внимателно вклучени за да се воспостават темелите за успешно самохранење.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.