FRANKLY Честитка Обожавам што сум Жена

100.00 ден

Опис

За жени кои обожаваат што се жени, осмомартовски, другарски или за чисто-онака прилики, но никако во пмс/циклус денови.

Секоја честитка ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.