FRANKLY Честитка Нашите Разговори ми се Омилени

100.00 ден

Опис

Честитка за твоите омилени луѓе за тепање муабет до сабајле. По телефон, во живо, на чат, howeva, howeva…

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.