MARS Обетки

Обетки од полимерна глина.

320.00 ден

Категорија:

Опис

MARS CLAY MK е мал бизнис базиран на изработка на обетки од полимерна глина. Основан е во месец октомври 2022 година. Идејата за отпочнување на бизнисот произлезлегла од желбата за креативно изразување во слободното време. Полимерната глина со своите бенефити придонесе да таа биде водечкиот материјал применет во постапката на изработка на накитот. Постојат безброј начини и форми според кои може да се обликува глината, за на крај со добар избор на декоративни додатоци да се дефинира вистинскиот производ.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.