ПРЕПЛЕТ Дневник за планирање на свадба

Дневникот е на македонски јазик и е дизајниран како водич за планирање на вашата свадба. Во него има полиња за бележење како: понуди кои што сте ги добивале од различни места, списоци на гости, распореди за маси и сл.

Овој дневник е со меки корици.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

390.00 ден

Категории: ,

Опис

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.