BOOBOO Препарат за дезинфекција на миленици

390.00 ден

Категории: , ,

Опис

Препарат за дезинфекција со активна компоненета АКТИВЕН КИСЛОРОД. Активиран физиолошки раствор.

Употреба: Препаратот се користи за дезинфекција на целото милениче (крзно, шепи и њушка) како и за се што користи миленичето (садови за храна, куќичка, лежалка и играчки). Препаратот е 100% еколошки, не токсичен и без никакви штетни хемикалии за човекот, животните и природата. Може да се користи неограничен број пати во текот на денот, без да предизвика било какви иритации кај животното. После делувањето на АКТИВНИОТ  КИСЛОРОД препаратот се враќа во првобитната состојба пред активацијата – физиолошки раствор. АКТИВНИОТ КИСЛОРОД служи и за отклонување на непријатните мириси, така да препаратот ќе ги отклони и непријатните мириси.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.