Marija’s Corner “I am… what I choose to become” Спреј Парфем

“I am… what I choose to become” Спреј Парфем

100 мл

1,000.00 ден

Категории: ,

Опис

“I am… what I choose to become” е спреј парфем од етерични масла
искомбинирани за да ви донесат чувство на љубов, самодоверба и
вреднување!
Некогаш ни треба еден мал поттик за да одиме напред!
Потребно е да започнеме од љубов кон себе и вреднување на себе!

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.