ПРЕПЛЕТ Стикер за огледало – СЕДИ НЕ МЕ ЗНАЕШ

Стикер наменет за огледало со натпис <СЕДИ НЕ МЕ ЗНАЕШ>. Погодни и за други површини.

Димензии: 20х20cm.

350.00 ден

Категории: ,

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.