BABY LIVIA

Приказната за брендот babyLivia започнала кога Ливија за првпат била запознаена со храна во кашест облик. Ливија секогаш била сита и задоволна, иако половина од кашата “изчезнувала” магично и завршувала во пижамата што морало уште еднаш да се смени пред спиење. Замислете да има лигавче со висок врат за да се спречи протекување на кашата? Идејата морало веднаш да се тестира, а следниот ден таткото на Ливија ја преземал работата во свои раце и купил материјали од локалната текстилна продавница. По неколку работа со машината за шиење, првиот прототип бил готов и успешно тестиран.

babyLivia е семеен бизнис кој се состои од мајка која го сака дизајнот, татко кој сака практични решенија и секако бебе Ливија. Заедно го создадале брендот babyLivia за да ни го олеснат секојдневниот живот на нас, родителите. Нивните производи се дизајнирани и развиени со акцент на високиот квалитет, дизајн и функционалност.

Прикажи филтри

Прикажани сите 12 продукти

Прикажани сите 12 продукти