MIRJANA JOSIFOSKA

Мирјана Јосифоска е модна дизајнерка препознаена по својот бренд на уникатно и рачно создадени шапки, со употреба на занаетчиски техники. Овие модни додатоци се одржливо дизајнирани и етички произведени во Македонија, создадени од материјали од природно потекло или рециклиран текстилен материјал.

Прикажи филтри

1–12 од 23 резултати

1–12 од 23 резултати